ElektroFox Kft.

Haraszti Sándor, (Elektrofox Kft.): Csapatával képes az épületvillamosságtól kezdve az ipari automatizálási, folyamatirányítási rendszerek telepítéséig terjedő feladatokat lefedni, akár Magyarország területén kívül is.

ENTRA-SYS Kft.

Az ENTRA-SYS Kereskedelmi és Szolgáltató Mérnök Kft. ipari üzemek és termelő vállalkozások műszaki problémáira nyújt megoldást.

A pneumatika, hidraulika, vákuumtechnika, aluprofil gépépítő elemek valamint a célgép tervezés- és gyártás területén segíti a műszaki berendezéseket gyártó, üzemeltető vagy javító-karbantartó szakembereket.

Molnár László - egyéni vállalkozó

Tevékenysége jellemzően az ipari folyamatok automatizálásához kapcsolódó villamos vezérlőszekrények gyártása és telepítése, akár külföldön is.

Rockwell Automation

A világ egyik vezető márkája amely versenyelőnyt nyújtó energia-, irányító- és információs rendszerekkel és szolgáltatásokkal segítse elő vállalkozása sikerét és növekedését. Akár egyedi ipari részegységre, akár az egész vállalatot átfogó integrált rendszerre van szüksége, technológiáinak használatával termékeit és szolgáltatásait gyorsabban és kisebb üzemi költségekkel juttathatja piacra.

ServisControl

Cseh partnerünk, akivel az ipari elektronikai javításokban és a speciális tartalékalkatrészek beszerzésében kizárólagos magyarországi képviseletként együttműködünk.